Introduktion

Uddannelsen er vores grundlæggende coach uddannelse, der giver dig de faglige værktøjer og indsigt til, at kunne varetage et job som coach på professionel vis.

Din evne til at lytte, spørge, give feedback og selvfølgelig at coache, vil blive trænet intensivt på denne uddannelse.

Eksamen på denne uddannelse vil give dig titlen som NLP Practitioner, som naturligvis efterlever brancheforeningens krav, til godkendte coach uddannelser. Du vil få en national og international certificering som coach, som er bredt anerkendt i erhvervslivet.

Der bliver både fart på og tid til fordybelse, hvor du får udfordret og trænet alle dine læringsstile i løbet af uddannelsen. Vi veksler mellem teoretiske oplæg, der primært tager udgangspunkt i kognitiv og systemisk psykologi og praktisk træning af det, vi har gennemgået. Du får altså ny viden og denne bliver hurtigt omsat til noget, der kan anvendes i praksis.

Der undervises alle dage fra kl. 09:00-16:30.
I mellem modulerne kræves det, at alle kursister træner de coach teknikker, som er gennemgået i undervisningen.
For at støtte op om den intensive træning, vil der i mellem hvert modul, blive afholdt et webinar med repetition og Q&A til pensummet.

Coach uddannelse københavn

NLP practitioner coach uddannelse københavn, coach københavn, coach kursus

Forløbet

Hjernen og læringsstile

Du får på første modul en grundlæggende indføring i psykologien i coaching. Du lærer de første coach teknikker at kende, målsætning, modalitets arbejde og hvordan vi opbygger vedvarende relationer.

 Værdier og positioner

Du vil på dette modul blive trænet i konkrete coach samtaler. Du vil bl.a. lære at afklare værdier og hvordan vi omsætter disse til konkrete mål. Vi vil også arbejde med opfattelses positioner i dit arbejde som professionel coach.

Strategier og reframing

Det tredje modul er dedikeret til at ramme de dybeste forskelle, du vil møde i dit arbejde som coach. Du lærer at ændre betydningen af tilstande og skabe ny retning i coach processen. Vi har på dette modul en skriftlig midtvejs evaluering, så du kan få en præcis måling på dit faglige niveau og udbytte.

Sprogets effektfulde virkning

Du vil lære at mestre sprogets mange nuancer. Vi skal tale om sproglige forudsætninger, generaliseringer, forvrængninger og hvordan du mestrer disse sprog kategorier i dit arbejde som coach.

Certificering

Sidste modul er fuldt ud dedikeret til dine to eksamener. En skriftlig certificerings opgave og en praktisk certificering, hvor du skal dokumentere dine coach færdigheder. Du vil få konkret feedback på dine forcer og udviklingspunkter som coach.

Dine undervisere

Henrik Hessel

Indehaver af HIGH HOPES og er uddannet NLP Trainer.

Han er en særdeles erfaren NLP Coach træner og har certificeret 100+ coaches i Danmark og benyttes af flere uddannelsessteder som censor og underviser.

Henrik arbejder som selvstændig coach, foredragsholder og underviser. Har stor ekspertise i at coache studerende og jobsøgende i studie- og karrierevalg og afholder workshops på uddannelsessteder i Danmark i studie- og eksamens teknikker.

NLP-foreningen

 

Vil du sikre dig, at du får fuld kvalitet af din investering på coach uddannelsen? Så kig efter en godkendt udbyder. Det er HIGH::HOPES og derfor må vi bære dette logo som bevis for, at vi er godkendt til at certificere dig efter nationale og internationale certificerings standarder.

John-Erik Bang

John-Erik Bang er grundlægger af Bang Akademi og er en af de mest erfarne coaches i Danmark, aktuelt med mere end 5.000 1:1 sessioner. Han uddanner mennesker i at undervise samt afholder kurser, uddannelser og motivationsworkshops.

John-Erik arbejder også med sorg og krise og har bl.a. været tilknyttet Børns Vilkår. Han har udgivet flere bøger på saxo.com i 2014 og er blandt andet ekspert i undervisning og læring.

CE_Approved

Hvor

Hvornår

  • 28. og 29. august 2017
  • 25. og 26. september 2017
  • 23. og 24. oktober 2017
  • 21. og 22. november 2017
  • 7. og 8. december 2017

Hvordan

Tilmelding er først gældende ved indbetaling af tilmeldingsgebyr på 4.500 kr., der fratrækkes den fulde pris på 19.500 ex. moms, som skal betales senest 14 dage inden start. Ved afbud bortfalder tilmeldingsgebyret.

Grundet få pladser, gælder ”først til mølle” princippet ved tilmelding. Vi tilsigter at lukke holdet ved 15 tilmeldinger, da vi vægter høj interaktion mellem kursister og undervisere.

Tilmeld dig ved at maile til hh@high-hopes.dk eller ring på tlf. 5190 9165 og få svar på alle dine spørgsmål vedr. uddannelsen.

Se første video fra Modul 1

Brochure

Download vores brochure med alle detaljer om uddannelsen

NLP Practitioner Coach – København

Udtalelser

“Det har været utrolig struktureret og målrettet undervisning, som har givet mig en masse anvendeligt i hverdagslivet men også målrettet ifht. mit job.
John-erik og Henrik er to meget inspirerende undervisere med energi og gejst, som gør undervisningen både sjov og motiverende.”
Katrine Jakobsen
“Jeg sidder hver eneste dag med mennesker og har på uddannelsen fået nogle flere spørgeteknikker til at komme helt ind til benet. Hvad er det folk har lyst til og hvordan kommer vi der hen.
Jeg vil anbefale uddannelsen til dem der arbejder med mennesker og som tænker at det kunne være fedt at have nogle flere værktøjer til hvordan det er, at vi kommer ind til kernen.”
Rikke Lentz, socialrådgiver
“Du udvikler dig både personligt og fagligt. Henrik og John-erik er kompetente og nærværende. De tager højde for hvor den enkelte kursist er og der er rum til at udvikle sig.

Du får et kæmpe udbytte af, at have de to undervisere, Henrik og John-erik, fordi de er så kompetente og de ved simpelthen så meget om hvad der spiller sammen og hvad der er vigtigt. “

Louise Albert, pædagog studerende
“Det er en rejse i dit eget liv. Du kommer igennem en masse fantastiske ting og får en indsigt i dig selv, men også en indsigt i hvordan du kan hjælpe andre. Det har givet mig rigtig, rigtig meget. Jeg bruger det i mit daglige arbejde allerede nu og det har nogle fantastiske effekter på dem som jeg bruger det på.”
Peter Skafte, lærer
“Mine kommunikative evner er højnet. Jeg er blevet bevidst om hvordan jeg bruger mit sprog, ser en sag fra flere sider og kan nu stille gode relevante spørgsmål, som hjælper andre med selv at finde svar på deres udfordring og mål.”
Anne Boelsgaard, sygeplejerske
“Du kommunikerer godt på din egen rolige facon og er god til at ruske op i os med nogle fine metaforer. Din evne til at lytte og alligevel lede slaget gør, at man får tillid til din undervisning der igen bliver godt modtaget.”
Jan Christoffersen
“Jeg er super glad for at jeg tog min coachinguddannelse hos jer. Uddannelsen består af en god fordeling af teori og praksis, masser af sparring, selvindsigt, utrolig motiverede og faglige stærke undervisere. Savner lidt den gode stemning vi havde på holdet!”
Vian Backer Shaker, Baker Tilly
“Henrik er en fagligt superkompetent underviser i NLP coaching, samtidig med at han er en virkelig god formidler af stoffet. Henrik er god til at sørge for, at alle er med i undervisningen, og ingen føler sig koblet af.”
Rune Johansen, konsulent
“Henrik og John-erik er rigtig gode undervisere, og begge medtager rigtig gode eksempler i undervisningen. To undervisere giver bedre feedback og Henrik og John-erik når rundt til alle grupperne. Det giver en tryg undervisningsform.”
Pia Pedersen
Jeg vil gerne takke jer for et fantastisk forløb. Den her uddannelse har udviklet mig, og gjort så stor en forskel for mit liv. Selvtilliden er steget, motivationen er i vejret og jeg er kampklar. Det har været en vidunderlig rejse.
Yousef Baragji, selvstændig